20. november 2009

5 måneder und alles...

Elias blev 5 måneder i dag, og så skal man altså snart trille ! Han har trillet selv nogen gange fra mave til ryg, men ikke fra ryg til mave. Men se bare hvor langt om på siden han kommer, så der er nok ikke længe til at han triller hele vejen rundt, i mellem tiden så træner vi med ham og triller ham rundt og rundt og rundt...

Der spises derudaf! Vi er nu oppe på 2 måltider med grød om dagen. Repetoiret er majsgrød, risgrød, sveskemos og pæremos. Desuden har han smagt på melon og gulerodsstave. Når han skal spise vil han meget gerne styre skeen selv, så nogen gange er det en ske til Elias og en ske til mor... så er der lidt mere styr på de små hænder som ellers er alle vegne :)



Vi mærker at Elias bliver mere og mere robust. I dag til babyrytmik skulle vi kaste baby op i luften og gribe igen. Det syntes elias var meget skægt. Her til aften satte vi ham så op på Espens skuldre og han nød at se hele lejligheden lidt fra oven.



Selvfølgelig måtte de også ud til køkkenvinduet og se på alle bilerne...




Den stoooore dreng klar til aftenskift og pyjamas på sin 5 måneders dag. Bleen hedder nu str. 4 og ølmave og manboobs er på plads ;)
Nu håber vi bare at de forholdsvis rolige nætter snart kommer tilbage, for i det sidste har vi haft noget værre natteroderi med 4-6 opvågninger pr nat. Det er ikke bare bare når man vokser så stærkt at man næsten ikke kan følge med ;)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails